Finestra sobre el buit [Antoni Clapés]

11.54 €

La Garúa

Un romandre en l'ésser des de les preguntes essencials sobre el sentit de la vida

Más detalles

Puedes encontrar —o encargarlo, si en ese momento no lo tienen— este mismo libro en estas librerías. Si no ves en el mapa una que te quede a mano, escríbenos a librerantes@librerantes.com, a veces se nos pasa actualizar el mapa, y no están, seguramente, todas las que son…


Finestra sobre el buit parteix de la investigació meditada, concreta, de la paraula en l'espai. Un romandre en l'ésser des de les preguntes essencials sobre el sentit de la vida. En paraules del mateix poeta: «Una pedra retalla el discurs del silenci». El caçador de versos observa i s'atura en l'instant precís que el poema succeix davant dels seus ulls, pot passar breus minuts o tota una eternitat, la noció de temps esdevé un pes més en la mirada. Antoni Clapés suma amb aquests tres reculls que componen Finestra sobre el buit: «Llavors abandonaries Greifswald», «Destret», «El viatger no sap» un dels tríptics més suggerents i evocadors de la poesia catalana contemporània.

Sobre l'autor

Antoni Clapés (Sabadell, 1948) és poeta, traductor i editor de poesia. Els darrers llibres publicats són Arbre que s'allunya (2017), Pluja (2015), L’arquitectura de la llum (2012) i La llum i el no-res (2009). Ha traduït Jules Renard, Philippe Jaccottet, Nicole Brossard, Denise Desautels, René Char, Christian Bobin, etc. Des de 1989 dirigeix Cafè Central poesia.

Código9788494880292
AutorAntoni Clapés
EditorialLa Garúa
ColecciónTanit
CubiertaRústica fresada
Año2019
Formato13 X 19 cm
Páginas72
Producto añadido con éxito a la cesta de productos!