Nuevo

Imagen del producto 1

Síndria esberlada [Bel Granya]

11.54 €

La Garúa

La nostra autora apunta cap a un camí de refundació de la poesia, un camí ben savi

Más detalles

Puedes encontrar —o encargarlo, si en ese momento no lo tienen— este mismo libro en estas librerías. Si no ves en el mapa una que te quede a mano, escríbenos a librerantes@librerantes.com, a veces se nos pasa actualizar el mapa, y no están, seguramente, todas las que son…


Bel Granya, nascuda a Badalona (1964), és autora dels poemaris Mudar de pell (2016) i Anagrama de sal (2011). Gestora cultural, llicenciada en filologia hispànica i doctorada en filologia catalana, és al capdavant de lEspai Betúlia Centre de la Paraula i les Lletres de Badalona des que es va inaugurar el 2007. Com a investigadora i crítica literària Isabel Graña Zapata sha dedicat a lestudi de la literatura i la cultura catalanes i és autora de diversos llibres, edicions, pròlegs i articles sobre la cultura, literatura i els escriptors de la Mallorca de preguerra com Els poetes de lEscola Mallorquina i LAssociació per la Cultura de Mallorca (2007) i Maria Mayol i el Foment de Cultura de la Dona (2008). També sha interessat per la literatura de postguerra amb estudis sobre Maria Aurèlia Capmany, Salvador Espriu, Rosa Leveroni i ledició de Lobra poètica de David Sahanuja (2015).

Síndria esberlada és ras i curt un autèntic triomf creatiu. A través del llibre Granya dóna la seva resposta particular davant de la crisi actual de la poesia que es caracteritza per la baixa tensió creativa, fruit de la simplificació i la dissimulació. Granya aposta per una poesia ponderada, subtil, precisa, rigorosa, intel·ligent, humana, vital i autèn- tica, filla de la tradició assumida i transfigurada. La nostra autora apunta cap a un camí de refundació de la poesia, un camí ben savi.

Código9788412160338
AutoraBel Granya
EditorialLa Garúa
ColecciónTanit 20
CubiertaRústica con solapas
Año2020
Formato14.1 X 21 cm
Páginas70
Producto añadido con éxito a la cesta de productos!