Nuevo

Imagen del producto 1

Llibre de les imatges perdudes [Abraham Mohino I Balet]

14.42 €

La Garúa

Dels principals haikuistes actuals en llengua catalana 

Más detalles

Puedes encontrar —o encargarlo, si en ese momento no lo tienen— este mismo libro en estas librerías. Si no ves en el mapa una que te quede a mano, escríbenos a librerantes@librerantes.com, a veces se nos pasa actualizar el mapa, y no están, seguramente, todas las que son…


Abraham Mohino és un dels principals haikuistes actuals en llengua catalana i ho és per diferents motius. No sols per la coneixença de la forma i tradició clàssica tan japonesa com catalana, o perque hagi impartit diversos tallers a escoles d’escriptura sinó perque ha estat dels pocs que s’han plantejat reformular l’esquelet o explorar noves possibilitats conceptuals d’aquesta composició, tan de moda a la Península als darrers temps. Llibre de les imatges perdudes combina la tradició poètica de l'haiku, amb unes proses líriques que en segueixen la pulsió a l’estil dels haibun japonesos i uns detalls gràfics de sumi-e. Un llibre total que defineix molt bé dues de les passions del seu autor: les literàries i les plàstiques.

Abraham Mohino i Balet (1969) és escriptor i escultor. Ha editat l’Obra poètica completa de Rosa Leveroni (CCG Edicions, 2010) i Agonia de llum, la poesia secreta de Mercè Rodoreda (Angle Editorial, 2002); també ha curat peces significatives de la literatura personal d’ambdues escriptores. Com a autor ha publicat dos llibres de prosa lírica: Cases de poeta. Escultures de ferro, paraules de pedra (Editorial Trípode, 2019), volum que, a més, cataloga part de la seva labor escultòrica, i Ànemos (Godall Edicions, 2018). Llibre de les imatges perdudes és el tercer lliurament d’una dedicació com a haikuista que s’inicia amb l’obra En el límit de l’ombra, pols de cinabri (Editorial Moll, 2011), escrita conjuntament amb Mònica Miró, i que es consolida amb Persistència del blanc titani en temps dels ametllers batuts (Viena Edicions, 2012), treball guardonat amb el XLV Premi Joan Teixidor de Poesia de la Ciutat d'Olot.

Código9788412160307
AutorAbraham Mohino I Balet
EditorialLa Garúa
ColecciónTanit
CubiertaRústica con solapas
Año2020
Formato14.8 X 21 cm
Páginas124
Producto añadido con éxito a la cesta de productos!