Nuevo

Imagen del producto 1

Partir / Marxar [Francy Bretheneux-Seguin]

7,00 €

incorpore

Puedes encontrar —o encargarlo, si en ese momento no lo tienen— este mismo libro en estas librerías. Si no ves en el mapa una que te quede a mano, escríbenos a librerantes@librerantes.com, a veces se nos pasa actualizar el mapa, y no están, seguramente, todas las que son…


Primer títol de 'les petits bilingues' en francès-català, amb l'àudio del llibre llegit per la seva autora. Partir / Marxar ens explica la història d’un estranger que ve d’un país sorrenc del qual no sabem el nom, que marxa cap a una terra desconeguda. Una “altra” terra, diferent de la nostra. La història del qui recomença la seva vida, allà on la vida el condueix. La trobada amb una senyora gran, anònima, ella també. Les ganes d’anar a trobar-los ens guien al llarg d’aquestes línies. Les ganes, l’amor a la llengua, a l’altre també, a la llengua de l’altre…

Un petit bilingue

a la butxaca per aprendre

francès o perfeccionar-lo, descobrir

autors francòfons contemporanis, o simplement viure un bon

moment de lectura.

Bilingüeu-vos!

 

L'auteur

L’escriptura de Francy Brethenoux-Seguin revela, malgrat les diferents formes —nouvelles, teatre, relats—, una coherència de preocupacions en què l’estètica no pot ser una finalitat en si mateixa. Busca, per sobre de tot, donar compte d’una realitat ritmada per la vida de dones i d’homes, reals o imaginaris, en les seves grandeses i en les seves baixeses. Ens convida a pensar i a actuar per no resignar-nos.

Francy Brethenoux-Seguin és professora de francès i d’anglès. Aquesta passió i el compromís amb les llengües l’han portat a organitzar tallers d’escriptura, destinats sovint a dones, migrants, joves, nens i nenes.

Le traducteur

Ariadna Triadó Lado (Sant Celoni, 1992). De petita, no aconseguia adormir-se si no llegia un dels llibres que tenia a la tauleta de nit. De més gran, se’n va enamorar. Del francès, del català, de la llengua, de la literatura… Graduada en Llengües i literatures modernes a la UB, ha treballat a Jaimes, la històrica llibreria francesa de Barcelona, i ha traduït, entre d’altres, Claudine Galea, Beckett i Yasmina Reza, sovint per a companyies de teatre.

La collection 'les petits bilingues'

La colección 'les petits bilingues' propone relatos breves de autores principalmente franco-hispanófonos, dirigidos a todos aquellos que quieran aprender o disfrutar (d)el francés, así como a quienes deseen aprender o mejorar el español, en edición bilingüe comparativa.

«Una excelente manera de inmergirse en la cultura, que se sale de los caminos muy andados ya de los autores clásicos».

Revista Vocable. Le guide des langues 2017. 30 ans d'erasmus

Los otros títulos de la colección:

ISBN9791095210108
AutoraFrancy Bretheneux-Seguin
ColecciónLes petits bilingues
Año2018
CubiertaRústica
TraductoraAriadna Triadó Lado
Páginas59
Diseño cubiertala despeinada
Producto añadido con éxito a la cesta de productos!