El temps que estiguem junts [Pablo Messiez]

11.54 €

Continta Me Tienes

Una obra sobre la convivència. Sobre la necessitat d'estar amb els/les altres per poder anomenar-los. Aquesta obra també vol ser resposta i pregunta

Más detalles

Puedes encontrar —o encargarlo, si en ese momento no lo tienen— este mismo libro en estas librerías. Si no ves en el mapa una que te quede a mano, escríbenos a librerantes@librerantes.com, a veces se nos pasa actualizar el mapa, y no están, seguramente, todas las que son…


«Que el meu punt de vista no oblidi

la ceguesa que el fa possible. »

Pablo Messiez

El temps que estiguem junts és una obra sobre la convivència. Sobre la necessitat d'estar amb els/les altres per poder anomenar-los. Aquesta obra també vol ser resposta i pregunta, com va escriure Chillida. En les seves escenes trobarem sis personatges inconsolables i una història d'amor.

Al text de l'obra l'acompanyen Algunes notes sobre l'actuació, aquests apunts són les petjades poètiques i reflexives que s'han dibuixat durant el procés creatiu de l'escriptura i la posterior posada en escena del text. A través d'elles, podrem anar més endins del text i més cap enfora d'ell.

Amb traducció de Marc Artigau.

Sobre l'autor

Pablo Messiez (Argentina, 1974) és dramaturg, director d'escena i actor. Al mateix temps, desenvolupa l'activitat docent en diverses institucions. D'ell han estat publicats, fins a la data, els següents títols: Asymmetrical-Motion. Notas sobre pedagogía y movimiento, amb Lucas Condró (Continta Me Tienes, 2016); i Las palabras de las obras (Continta Me Tienes, 2016). 

Código9788494934568
AutorPablo Messiez
TraductorMar Artigau
EditorialContinta Me Tienes
ColecciónEscenicas
CubiertaRústica
Año2019
Páginas140
Producto añadido con éxito a la cesta de productos!