Des del sud [José Luis Sampedro]

8.65 €

Mapas Colectivos

En aquesta conferència, José Luis Sampedro comparteix varies idees elementals i ens recorda que en temps de confusió i crisis com els que vivim allò elemental és el més important.

Más detalles

Puedes encontrar —o encargarlo, si en ese momento no lo tienen— este mismo libro en estas librerías. Si no ves en el mapa una que te quede a mano, escríbenos a librerantes@librerantes.com, a veces se nos pasa actualizar el mapa, y no están, seguramente, todas las que son…


«Qui ha nascut al Sud està forjat per aquesta societat i pensa que el benefici no és l'únic motor de l'activitat humana, que hi ha coses més importants, que la vida és més important, que el temps és més important, que el temps no és el rellotge. Aquesta cultura del sentit de la vida la tenim nosaltres, els que constituïm el Sud.»

José Luis Sampedro


Aquest llibre recull la conferència inaugural de les jornades Desde el Sur. Encuentro sobre la cooperación para el desarrollo alternativo en América Latina, que va tenir lloc al març de 1992, a Madrid. Aquesta trobada va estar organitzada per l’Associació per la Cooperació amb el Sud-Las Segovias, Terre des Hommes (Francia) i Frères des Hommes (Europa).

En aquesta conferència, José Luis Sampedro comparteix varies idees elementals i ens recorda que en temps de confusió i crisis com els que vivim allò elemental és el més important.

José Luis Sampedro (1917)va ser un escriptor, docent, humanista i economista espanyol que va advocar per una economia basada en els éssers humans i les seves necessitats en lloc de les grans xifres macroeconòmiques.

Al llarg de la seva vida va compaginar les seves tasques com a economista amb la d’escriptor i intel·lectual, fet que es fa palès en les bases del seu pensament, on economia i humanisme no es troben en esferes separades.

Catedràtic de la Universitat Complutense fins 1969 i fundador del Centre d’Estudis i Investigacions (CEISA), és autor de nombrosos estudis econòmics como Realidad económica y análisis estructural (1959), Conciencia del subdesarrollo (1973) i Inflación: una versión completa (1976).

Durant els darrers anys és un clar referent per al sector crític del neoliberalisme i l'economia de mercat.

Código9788494737251
AutorJosé Luis Sampedro
Diseño editorialFelipe Samper
ColecciónColeccion Microbooks
CubiertaRústica con solapas
Año2017
Formato12 X 16 cm
Páginas64
TraductoraAnna Centelles Jova
Producto añadido con éxito a la cesta de productos!