La ciència de l'amor

8.65 €

Mapas Colectivos

És l’amor romàntic una creació de poetes i trobadors o respon a profundes arrels evolutives?

Más detalles

Add to Compare

«És l’amor romàntic una creació de poetes i trobadors o respon a profundes arrels evolutives? Pot l’amor veritable trair-se en un escàner cerebral? Amb una mirada d’antropòloga i una veu de poeta, Helen Fisher ens mostra els molts mons i de l’amor eròtic.

I sap del que parla.»

Richard Dawkins

És possible sentir un profund afecte per una parella amb la que un hagi compartit gran part de la seva vida mentre se sent un amor romàntic per una altra persona, i alhora sentir una atracció sexual irrefrenable per una tercera persona no relacionada amb les altres dues. Això vol dir que definitivament sí que som capaços d'estimar més d'una persona al mateix temps.

Helen Fisher (1947) és antropòloga, nascuda als Estats Units i nacionalitzada canadenca. En l'actualitat exerceix com a investigadora i professora a la Universitat Rutgers (Nova Jersey, EUA) i és membre investigadora a l'Institut Kinsey (de la Universitat d'Indiana, EUA). Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb importants institucions científiques, com el Museu Americà d'Història Natural, en el qual va treballar com a investigadora associada.

Pel seu afany en difondre l’antropologia, Helen ha rebut de la American Anthropological Association (AAA) el Premi a la Millor Tasca Divulgativa i el Premi per Serveis Distingits. Autora de diversos llibres sobre l’Amor com a objecte d’estudi, va publicar una nova versió del seu popular llibre Anatomía del amor, de 1992.

ISBN84-947372-1-X
AutoraHelen Fisher
TraductoraAnna Centellas Jover
ColecciónColeccion Microbooks
Diseño editorialFelipe Samper
CubiertaRústica con solapas
Año2017
Formato12 X 16 cm
Páginas64
Product successfully added to the product comparison!